Wednesday, March 16, 2011

Rindu ke…..

 

holllohhhhh…hhoooolllooo rindu ke???takpun…lalala..bersawang siap blog ni.Cuaca merundum kan..blog pun merundum lah.Banyak story tapi duk dalam draft jer.Tengah pikir nak publish ke tak.Nanti korang bosan pulak citer yang dah basi kan.Pape pun kiterrr dapat bos baru.hehehe…best sangat.Dan dia pun kaki membaca blog.Mampus kot2 dia baca blog neh.Takleh nak kutuk secara terang-terangan.fewwwhhhh…tukar forma citer la Cik Yana oooiiii..pasni citer pasal resipi-resipi dan anak-anak pulak.eceh…anak!!!!hasben pun terkial-kial lagi mencari sibuk nak ada anak…pengsan korang..

 

03072010(013) 

Miss my adik.Dia skang sedang berjihad mengerjakan umrah.Boring giler duk umah tak dapat jerit kat adik suh bangun pagi.Hehehe..tak gaduh pun tak best gak…takkan nak jerit kat mak kan…tapi best gak jadi anak tunggal neh..manja lebih2….

2 comments:

Online Free Dating Services said...

What A Blog i like it....

sweethOneY said...

hehe payah jugak klo dpt bos yg baca blog kita :P my colleagues terjumpa blog pun dah rasa segannnnn

P.s thanx for the shop suggestion!! ;)